• 0770836192
  • contact@kaizenperform.ro

Dezvoltator de e-learning

dezvoltator

CURS DEZVOLTATOR DE E-LEARNING

Acum poti urma cursul si Online-Live!

Iti place tehnologia, vrei sa creezi si sa gestionezi diverse cursuri si instrumente de e-learning ca un profesionist? Esti cadru didactic, iar predarea in clasa virtuala reprezinta inca o provocare? Devino specialist in educatia online!
Te asteptam alaturi de noi la cursul pentru ocupatia Dezvoltator de e-learning, cod COR 235905, autorizat ANC.

Tarif participare

700 lei/persoana

Ultima zi de inscriere

ianuarie 2023

Perioada de derulare

februarie-martie 2023

Esti interesat?

Descrierea ocupatiei

Dezvoltatorul de e-learning este un specialist in educatie si formare profesionala care:

Activitatea profesionala a dezvoltatorului de e-learning se desfasoara in conformitate cu prevederile legislative care reglementeaza formarea initiala si continua.
Dezvoltatorul de e-learning poate ocupa un loc de munca in organizatiile publice/private abilitate sa desfasoare activitati privind formarea initiala (institutii de invatamant) sau formarea continua (alte institutii publice sau private, corporatii, firme de IT).

dezvoltator

COMPETENTELE PROFESIONALE dobandite sunt conform Standardului Ocupational si se refera la:

CERTIFICARE: Curs recunoscut international

Cine poate participa la curs

Specialisti in educatie, formatori, manageri de formare si resurse umane, cadre didactice, personal IT sau orice persoana interesata sa obtina o certificare pentru ocupatia dezvoltator de e-learning.

De ce sa participi la curs

Pentru ca te certifici ca dezvoltator de e-learning la nivel national si international si devii specialist recunoscut in educatia online. In plus, beneficiezi de un program dinamic sustinut de lectori autorizati, care detin o vasta experienta in formarea adultilor, cat si in predarea online si gestionarea platformelor e-learning. Vei avea parte de aplicatii individuale si de grup, studii de caz si exemple de buna practica. Vei realiza si vei sustine primul mini-curs online.

Cine va preda cursul

Formatori experimentati, riguros selectati la nivel national!

Lectorii cu care colaboram detin studii superioare si postuniversitare, sunt certificati de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si au o cariera de minim 15 ani in domeniul in care predau, activand in mediul academic, diverse institutii publice centrale si locate, sectorul privat sau non-guvernamental. Astfel, dispun de pregatirea si experienta necesara pentru a pune la dispozitie participantilor la cursuri solutii personalizate siĀ  adaptate nevoilor de instruire.

Lectorii nostri sustin traininguri cu un pronuntat caracter practic si aplicativ, abordeaza tematica cursurilor intr-o maniera logica, analizand si sintetizand informatiile astfel incat acestea sa reprezinte un plus de cunoastere si de valoare.

onlinewebinar

Unde se deruleaza cursul

Cursul se deruleaza EXCLUSIV ONLINE, pe platforma e-learning Google Workspace, cu acces la Google Meet pentru intalnirile LIVE/sistem videoconferinta si Google Classroom pentru activitatile organizate asincron/studiu individual in ritm propriu.

Cum se deruleaza cursul

La sesiunile in sistem videoconferinta, lectorul este prezent (conform agenda curs) in clasa virtuala ca si intr-o sala de curs normala, cursul nu este inregistrat.

Cursul este interactiv, cu prezentari dinamice din partea trainerului, cursantii pot intreba si pot lansa subiecte de discutie in timp real.

Ce este si cum se deruleaza examenul de absolvire

Examenul de la finalul cursului se deruleaza in sistem videoconferinta cu participarea obligatorie a cursantilor si in prezenta comisiei de examinarea din partea ANC.

Examenul de absolvire are doua probe:

  • Evaluarea cunostintelor teoretice: completarea unui test grila
  • Evaluarea competentelor practice: realiarea si sustinerea unui portofoliu/proiect individual sau in echipa

Dosarul de inscriere la curs contine

  • Copie cartea de identitate
  • Copie certificat nastere
  • Daca este cazul: copie certificat casatorie/divort (sau orice act doveditor pentru schimbarea numelui)
  • Copie diploma de licenta (conditie obligatorie de acces la curs: studii superioare finalizate)

Durata cursului

120 ore conform programei de pregatire (din care 40 ore in regim videoconferinta si 80 ore lucru individual).

Cursul se deruleaza in sedinte de cate 3 ore/zi, 2-3 webinarii/saptamana, iar programul va fi stabilit si comunicat in functie de repartizarea in grupa.

Beneficii curs online

Lectori profesionisti

Beneficiezi de acelasi profesionalism al furnizorului si al formatorilor, ca si la un curs derulat fata-in-fata, in sala.

Interactiune in timp real

Programul integreaza o gama larga de facilitati oferite de mijloacele moderne de instruire specifice mediului online.

Elimini barierele de spatiu

Participi la curs de acasa, de la birou sau de oriunde ai acces la un dispozitiv conectat la internet.

Elimini barierele geografice

Interactionezi si faci schimb de experienta cu participanti la curs din toata tara.

Ce spun absolventii

Doamna formator a explicat pe intelesul tuturor subiectele si a avut suficienta rabdare sa revina asupra informatiilor prezentate de fiecare data cand a fost nevoie.
Maria P.
Cursul mi-a dezvoltat abilitatile necesare predarii on-line, a atins acele subiecte care ma interesau. Abordarea teoretica si practica a fost eficienta si atractiva.
Horatiu L.
Un curs minunat, cu noi provocari in utilizarea It , informatii utile si provocatoare, formatori minunati, dedicati si profesionisti. Multumesc pentru rabdare si incredere!
Amalia D.

Vrei sa devii Dezvoltator de e-learning?

Pentru rezervarea unui loc la curs, completeaza formularul de inscriere afisat mai jos si dupa termenul limita de inscriere vei primi pe emaiul inregistrat toate informatiile necesare participarii la curs.