• 0770836192
  • contact@kaizenperform.ro

Expert achizitii publice

achizitii

CURS EXPERT ACHIZITII PUBLICE

Acum poti urma cursul si Online-Live!

Reprezinti un operator economic sau o autoritate contractanta si doresti sa fii la curent cu noutatile legislative in domeniul achizitiilor publice? Te asteptam alaturi de noi la cursul pentru ocupatia Expert achizitii publice, cod COR 214946, autorizat ANC.

Tarif participare

700 lei/persoana

Ultima zi de inscriere

ianuarie 2023

Perioada de derulare

februarie-martie 2023

Esti interesat?

Descrierea ocupatiei

Ocupatia de „Expert achizitii publice” este o ocupatie, necesara in vederea aplicarii corecte si consecvente a tuturor prevederilor legale referitoare la atribuirea contractelor de achizitie publica si/sau a acordurilor cadru de catre autoritatile contractante. „Expertul in achizitii publice” are capacitatile si abilitatile necesare pentru a identifica si evalua rapid nivelul de cunoastere si aplicare a cerintelor legale, in general, si a cerintelor esentiale, in special, rezultate din legislatia nationala referitoare la achizitiile publice, in domeniul de activitate in care lucreaza, dar si activitati specifice referitoare la participarea in comisiile de evaluare sau negociere pentru atribuirea contractelor de achizitie publica sau a acordurilor cadru. „Expertul achizitii publice” analizeaza cerintele legale si are abilitatea de a intelege corect, actele normative nationale, aplicabile activitatilor desfasurate de autoritatile contractante si/sau aplicabile produselor si/sau serviciilor si/sau lucrarilor ce urmeaza a fi achizitionate.

achizitii

COMPETENTELE PROFESIONALE dobandite sunt conform Standardului Ocupational si se refera la:

CERTIFICARE: Curs recunoscut international

Cine poate participa la curs

Specialisti din administratia publica centrala si locala, membrii comisiei de evaluare a ofertelor de produse si servicii, manageri din cadrul operatorilor economici ofertanti, manageri de proiect, personalul din departamentele de achizitii publice, investitii, juridice, financiare, tehnice, alte persoane implicate in derularea procedurilor de achizitii publice.

De ce sa participi la curs

Pentru ca te certifici ca expert achizitii publice la nivel national si international. In plus, vei putea gestiona eficient activitatile derulate in toate etapele unei proceduri de achizitie publica, indiferent daca reprezinti un operator economic sau o autoritate contractanta. Vei invata de la specialisti in domeniul achizitiilor publice multe „trucuri” necesare utilizarii platformei SEAP. Vei beneficia de un program dinamic sustinut de lectori autorizati, care detin o vasta experienta in formarea adultilor, cat si in predarea online. Vei avea parte de aplicatii individuale si de grup, studii de caz si exemple de buna practica.

Cine va preda cursul

Formatori experimentati, riguros selectati la nivel national!

Lectorii cu care colaboram detin studii superioare si postuniversitare, sunt certificati de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si au o cariera de minim 15 ani in domeniul in care predau, activand in mediul academic, diverse institutii publice centrale si locate, sectorul privat sau non-guvernamental. Astfel, dispun de pregatirea si experienta necesara pentru a pune la dispozitie participantilor la cursuri solutii personalizate si  adaptate nevoilor de instruire.

Lectorii nostri sustin traininguri cu un pronuntat caracter practic si aplicativ, abordeaza tematica cursurilor intr-o maniera logica, analizand si sintetizand informatiile astfel incat acestea sa reprezinte un plus de cunoastere si de valoare.

onlinewebinar

Unde se deruleaza cursul

Cursul se deruleaza EXCLUSIV ONLINE, pe platforma e-learning Google Workspace, cu acces la Google Meet pentru intalnirile LIVE/sistem videoconferinta si Google Classroom pentru activitatile organizate asincron/studiu individual in ritm propriu.

Cum se deruleaza cursul

La sesiunile in sistem videoconferinta, lectorul este prezent (conform agenda curs) in clasa virtuala ca si intr-o sala de curs normala, cursul nu este inregistrat.

Cursul este interactiv, cu prezentari dinamice din partea trainerului, cursantii pot intreba si pot lansa subiecte de discutie in timp real.

Ce este si cum se deruleaza examenul de absolvire

Examenul de la finalul cursului se deruleaza in sistem videoconferinta cu participarea obligatorie a cursantilor si in prezenta comisiei de examinarea din partea ANC.

Examenul de absolvire are doua probe:

  • Evaluarea cunostintelor teoretice: completarea unui test grila
  • Evaluarea competentelor practice: realiarea si sustinerea unui portofoliu/proiect individual sau in echipa

Dosarul de inscriere la curs contine

  • Copie cartea de identitate
  • Copie certificat nastere
  • Daca este cazul: copie certificat casatorie/divort (sau orice act doveditor pentru schimbarea numelui)
  • Copie diploma de licenta (conditie obligatorie de acces la curs: studii superioare finalizate)

Durata cursului

90 ore conform programei de pregatire (din care 24 ore in regim videoconferinta si 66 ore lucru individual).

Cursul se deruleaza in sedinte de cate 3 ore/zi, 2-3 webinarii/saptamana, iar programul va fi stabilit si comunicat in functie de repartizarea in grupa.

Beneficii curs online

Lectori profesionisti

Beneficiezi de acelasi profesionalism al furnizorului si al formatorilor, ca si la un curs derulat fata-in-fata, in sala.

Interactiune in timp real

Programul integreaza o gama larga de facilitati oferite de mijloacele moderne de instruire specifice mediului online.

Elimini barierele de spatiu

Participi la curs de acasa, de la birou sau de oriunde ai acces la un dispozitiv conectat la internet.

Elimini barierele geografice

Interactionezi si faci schimb de experienta cu participanti la curs din toata tara.

Ce spun absolventii

Succes in continuare! Ne-ati prezentat un curs foarte interesant, care mi-a reactualizat niste informatii, dar mi-a prezentat si niste perspective la care nu m-as fi gandit niciodata. Multumesc frumos pentrui tot continutul, care mi-a schimbat viziunea!
Simona V.
Va multumesc pentru informatiile oferite, pentru materialele pregatite, pentru modul in care am comunicat in echipa si pentru motivarea permanenta! A fost antrenant sa particip la curs! Felicitari pentru proiectarea activitatilor online, a fost o incantare!
Mihai U.
Am invatat multe lucruri, iar materialele folosite au fost interactive, utile si creative. Un formator excelent, empatic, atent, implicat. o adevarata placere sa particip la acest curs. Il voi recomanda colegilor! Va multumesc si va doresc succes!
Bogdan D.

Vrei sa devii Expert achizitii publice?

Pentru rezervarea unui loc la curs, completeaza formularul de inscriere afisat mai jos si dupa termenul limita de inscriere vei primi pe emaiul inregistrat toate informatiile necesare participarii la curs.