• 0770836192
  • contact@kaizenperform.ro

Formator

formator_site

CURS FORMATOR

Acum poti urma cursul si Online-Live!

Iti doresti o cariera in domeniul formarii adultilor, ti-ai propus sa devii formator/trainer autorizat? Te asteptam alaturi de noi la cursul pentru ocupatia de Formator, cod COR 242401, autorizat ANC.

Tarif participare

700 lei/persoana

Ultima zi de inscriere

ianuarie 2023

Perioada de derulare

februarie-martie 2023

Esti interesat?

Descrierea ocupatiei

Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice/practice si/sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca.

Astfel, formatorul poate fi:

formator

COMPETENTELE PROFESIONALE dobandite sunt conform Standardului Ocupational si se refera la:

CERTIFICARE: Curs recunoscut international

Cine poate participa la curs

Manageri de resurse umane, responsabili cu formarea intr-o organizatie, actuali si viitori formatori, psihologi, cadre didactice, membri ONG sau orice persoana interesata sa obtina o certificare pentru ocupatia de formator.

De ce sa participi la curs

Pentru ca te certifici ca formator de competente profesionale la nivel national si international. In plus, beneficiezi de un program dinamic sustinut de lectori autorizati, care detin o vasta experienta in formarea adultilor, cat si in predarea online. Vei avea parte de aplicatii individuale si de grup, studii de caz, jocuri de rol si exemple de buna practica. Vei participa la exercitii de dictie, vei sustine mini-traininguri, vei oferi si vei primi feedback.

Cine va preda cursul

Formatori experimentati, riguros selectati la nivel national!

Lectorii cu care colaboram detin studii superioare si postuniversitare, sunt certificati de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si au o cariera de minim 15 ani in domeniul in care predau, activand in mediul academic, diverse institutii publice centrale si locate, sectorul privat sau non-guvernamental. Astfel, dispun de pregatirea si experienta necesara pentru a pune la dispozitie participantilor la cursuri solutii personalizate siĀ  adaptate nevoilor de instruire.

Lectorii nostri sustin traininguri cu un pronuntat caracter practic si aplicativ, abordeaza tematica cursurilor intr-o maniera logica, analizand si sintetizand informatiile astfel incat acestea sa reprezinte un plus de cunoastere si de valoare.

onlinewebinar

Unde se deruleaza cursul

Cursul se deruleaza EXCLUSIV ONLINE, pe platforma e-learning Google Workspace, cu acces la Google Meet pentru intalnirile LIVE/sistem videoconferinta si Google Classroom pentru activitatile organizate asincron/studiu individual in ritm propriu.

Cum se deruleaza cursul

La sesiunile in sistem videoconferinta, lectorul este prezent (conform agenda curs) in clasa virtuala ca si intr-o sala de curs normala, cursul nu este inregistrat.

Cursul este interactiv, cu prezentari dinamice din partea trainerului, cursantii pot intreba si pot lansa subiecte de discutie in timp real.

Ce este si cum se deruleaza examenul de absolvire

Examenul de la finalul cursului se deruleaza in sistem videoconferinta cu participarea obligatorie a cursantilor si in prezenta comisiei de examinarea din partea ANC.

Examenul de absolvire are doua probe:

  • Evaluarea cunostintelor teoretice: completarea unui test grila
  • Evaluarea competentelor practice: realiarea si sustinerea unui portofoliu/proiect individual sau in echipa

Dosarul de inscriere la curs contine

  • Copie cartea de identitate
  • Copie certificat nastere
  • Daca este cazul: copie certificat casatorie/divort (sau orice act doveditor pentru schimbarea numelui)
  • Copie diploma de licenta (conditie obligatorie de acces la curs: studii superioare finalizate)

Durata cursului

180 ore conform programei de pregatire (din care 40 ore in regim videoconferinta si 140 ore lucru individual).

Cursul se deruleaza in sedinte de cate 3 ore/zi, 2-3 webinarii/saptamana, iar programul va fi stabilit si comunicat in functie de repartizarea in grupa.

Beneficii curs online

Lectori profesionisti

Beneficiezi de acelasi profesionalism al furnizorului si al formatorilor, ca si la un curs derulat fata-in-fata, in sala.

Interactiune in timp real

Programul integreaza o gama larga de facilitati oferite de mijloacele moderne de instruire specifice mediului online.

Elimini barierele de spatiu

Participi la curs de acasa, de la birou sau de oriunde ai acces la un dispozitiv conectat la internet.

Elimini barierele geografice

Interactionezi si faci schimb de experienta cu participanti la curs din toata tara.

Ce spun absolventii

Cel mai mult la acest curs mi-a placut faptul ca am avut ocazia sa sustinem propriile noastre cursuri. Un prim pas necesar in viitoarea noastra cariera. Multumim!
Aurelia E.
Mare parte din temele propuse au fost de maxim interes, noi pentru mine, constituind reale provocari, in special strategia de realizare a unui plan de curs.
George B.
Intregul curs a fost foarte bine structurat, atractiv si interactiv. Formatori minunati cu care as dori sa mai pot colabora si cu alta ocazie. Multumesc pentru oportunitate.
Nicoleta M.

Vrei sa devii Formator?

Pentru rezervarea unui loc la curs, completeaza formularul de inscriere afisat mai jos si dupa termenul limita de inscriere vei primi pe emaiul inregistrat toate informatiile necesare participarii la curs.