• 0770836192
  • contact@kaizenperform.ro

Inspector SSM

ssm

CURS INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA

Acum poti urma cursul si Online-Live!

Doresti sa gestioneze si aplici prevederile legale privind securitatea si sanatatea in munca in activitatea pe care o desfasori?
Te asteptam alaturi de noi la cursul pentru ocupatia Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca (SSM), cod COR 3257236, autorizat ANC.

Tarif participare

700 lei/persoana

Ultima zi de inscriere

ianuarie 2023

Perioada de derulare

februarie-martie 2023

Esti interesat?

Descrierea ocupatiei

Inspectorul in domeniul securitatii si sanatatii in munca (SSM) isi desfasoara activitatea in cadrul serviciilor interne/externe de prevenire si protectie sau ca lucrator/angajator care se ocupa de activitatile de prevenire si protectie din orice organizatie, precum si in alte conditii stabilite de reglementarile legale. Activitatea acestuia se desfasoara atat in locuri de munca aflate in spatii inchise (birou, spatii de productie), cat si in cele aflate in spatii deschise. Securitatea si sanatatea in munca reprezinta ansamblul de activitati institutionalizate avand ca scop asigurarea celor mai bune conditii in desfasurarea procesului de munca, apararea vietii, integritatii fizice si psihice, sanatatii lucratorilor si a altor persoane participante la procesul de munca. Inspectorul in domeniul SSM se ocupa de activitatile de protectie si de activitatile de prevenire a riscurilor profesionale din intreprindere, in conformitate cu prevederile legale.

ssm

COMPETENTELE PROFESIONALE dobandite sunt conform Standardului Ocupational si se refera la:

CERTIFICARE: Curs recunoscut international

Cine poate participa la curs

Personal cu atributii in domeniul securitatii si sanatatii in munca, persoane care doresc sa profeseze in domeniul protectiei muncii.

De ce sa participi la curs

Pentru ca te certifici ca inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca (SSM) la nivel national si international. In plus, vei indeplini cu succes cerintele in domeniul securitatii si sanatatii in munca corespunzatoare nivelului specializare al pregatirii – 80 ore. Vei invata de la specialisti in securitatea si sanatatea in munca cum sa aplici ultimele noutati legislative in domeniu. Vei beneficia de un program dinamic sustinut de lectori autorizati, care au o vasta experienta in formarea adultilor, cat si in predarea online. Vei avea parte de aplicatii individuale si de grup, studii de caz si exemple de buna practica.

Cine va preda cursul

Formatori experimentati, riguros selectati la nivel national!

Lectorii cu care colaboram detin studii superioare si postuniversitare, sunt certificati de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si au o cariera de minim 15 ani in domeniul in care predau, activand in mediul academic, diverse institutii publice centrale si locate, sectorul privat sau non-guvernamental. Astfel, dispun de pregatirea si experienta necesara pentru a pune la dispozitie participantilor la cursuri solutii personalizate siĀ  adaptate nevoilor de instruire.

Lectorii nostri sustin traininguri cu un pronuntat caracter practic si aplicativ, abordeaza tematica cursurilor intr-o maniera logica, analizand si sintetizand informatiile astfel incat acestea sa reprezinte un plus de cunoastere si de valoare.

onlinewebinar

Unde se deruleaza cursul

Cursul se deruleaza EXCLUSIV ONLINE, pe platforma e-learning Google Workspace, cu acces la Google Meet pentru intalnirile LIVE/sistem videoconferinta si Google Classroom pentru activitatile organizate asincron/studiu individual in ritm propriu.

Cum se deruleaza cursul

La sesiunile in sistem videoconferinta, lectorul este prezent (conform agenda curs) in clasa virtuala ca si intr-o sala de curs normala, cursul nu este inregistrat.

Cursul este interactiv, cu prezentari dinamice din partea trainerului, cursantii pot intreba si pot lansa subiecte de discutie in timp real.

Ce este si cum se deruleaza examenul de absolvire

Examenul de la finalul cursului se deruleaza in sistem videoconferinta cu participarea obligatorie a cursantilor si in prezenta comisiei de examinarea din partea ANC.

Examenul de absolvire are doua probe:

  • Evaluarea cunostintelor teoretice: completarea unui test grila
  • Evaluarea competentelor practice: realiarea si sustinerea unui portofoliu/proiect individual sau in echipa

Dosarul de inscriere la curs contine

  • Copie cartea de identitate
  • Copie certificat nastere
  • Daca este cazul: copie certificat casatorie/divort (sau orice act doveditor pentru schimbarea numelui)
  • Copie diploma de licenta (conditie obligatorie de acces la curs: studii superioare finalizate)

Durata cursului

80 ore conform programei de pregatire (din care 27 ore in regim videoconferinta si 53 ore lucru individual).

Cursul se deruleaza in sedinte de cate 3 ore/zi, 2-3 webinarii/saptamana, iar programul va fi stabilit si comunicat in functie de repartizarea in grupa.

Beneficii curs online

Lectori profesionisti

Beneficiezi de acelasi profesionalism al furnizorului si al formatorilor, ca si la un curs derulat fata-in-fata, in sala.

Interactiune in timp real

Programul integreaza o gama larga de facilitati oferite de mijloacele moderne de instruire specifice mediului online.

Elimini barierele de spatiu

Participi la curs de acasa, de la birou sau de oriunde ai acces la un dispozitiv conectat la internet.

Elimini barierele geografice

Interactionezi si faci schimb de experienta cu participanti la curs din toata tara.

Ce spun absolventii

Va felicit pentru prezentari si va multumesc pentru experienta care imi deschide noi oportunitati!
Adrian M.
Ma bucur nespus ca mai exista si formatori bine pregatiti care pot transmite informatii de calitate!
Ingrid I.
Colaborarea cu dumneavoastra a fost o experienta placuta si utila in activitatea mea. Multumesc!
Simion R.

Vrei sa devii Inspector in domeniul SSM?

Pentru rezervarea unui loc la curs, completeaza formularul de inscriere afisat mai jos si dupa termenul limita de inscriere vei primi pe emaiul inregistrat toate informatiile necesare participarii la curs.