• 0770836192
  • contact@kaizenperform.ro

Manager proiect

mp

CURS MANAGER PROIECT

Acum poti urma cursul si Online-Live!

Ai o idee de proiect si doresti sa o pui in practica? Finantarile nerambursabile reprezinta pentru tine oportunitati profesionale si financiare atragatoare? Te asteptam alaturi de noi la cursul pentru ocupatia Manager proiect, cod COR 242101, autorizat ANC.

Tarif participare

700 lei/persoana

Ultima zi de inscriere

ianuarie 2023

Perioada de derulare

februarie-martie 2023

Esti interesat?

Descrierea ocupatiei

Ocupatia „Manager proiect” are in vedere toate persoanele care au responsabilitatea de a realiza si implementa proiecte la nivel operational. Managementul de proiect nu poate fi complet separat de functiile de management organizational, sau de sarcinile tehnice specifice proiectarii si dezvoltarii. Competentele managerului de proiect se coreleaza cu functiile ce ilustreaza intregul proces de management de proiect. Managementul de proiect este o activitate de echipa, ce include actiuni de strategie, operationale si de specialitate, care nu pot fi urmarite integral de managerul de proiect individual.

mp1

COMPETENTELE PROFESIONALE dobandite sunt conform Standardului Ocupational si se refera la:

CERTIFICARE: Curs recunoscut international

Cine poate participa la curs

Actuali si viitori manageri de proiect, membrii echipei de proiect, specialisti din administratia publica centrala si locala, manageri si antreprenori, reprezentanti ai ONG-urilor, alte persoane implicate in derularea proiectelor.

De ce sa participi la curs

Pentru ca te certifici ca manager de proiect la nivel national si international. In plus, in orice domeniu de activitate, a fi un bun manager de proiect reprezinta o cerinta obligatorie pentru toti cei care pun performanta pe primul loc. Vei invata de la specialisti in project management si in accesarea fondurilor europene multe „trucuri” necesare unui manager de proiect. Vei beneficia de un program dinamic sustinut de lectori autorizati, care detin o vasta experienta in formarea adultilor, cat si in predarea online. Vei avea parte de aplicatii individuale si de grup, studii de caz si exemple de buna practica.

Cine va preda cursul

Formatori experimentati, riguros selectati la nivel national!

Lectorii cu care colaboram detin studii superioare si postuniversitare, sunt certificati de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si au o cariera de minim 15 ani in domeniul in care predau, activand in mediul academic, diverse institutii publice centrale si locate, sectorul privat sau non-guvernamental. Astfel, dispun de pregatirea si experienta necesara pentru a pune la dispozitie participantilor la cursuri solutii personalizate si  adaptate nevoilor de instruire.

Lectorii nostri sustin traininguri cu un pronuntat caracter practic si aplicativ, abordeaza tematica cursurilor intr-o maniera logica, analizand si sintetizand informatiile astfel incat acestea sa reprezinte un plus de cunoastere si de valoare.

onlinewebinar

Unde se deruleaza cursul

Cursul se deruleaza EXCLUSIV ONLINE, pe platforma e-learning Google Workspace, cu acces la Google Meet pentru intalnirile LIVE/sistem videoconferinta si Google Classroom pentru activitatile organizate asincron/studiu individual in ritm propriu.

Cum se deruleaza cursul

La sesiunile in sistem videoconferinta, lectorul este prezent (conform agenda curs) in clasa virtuala ca si intr-o sala de curs normala, cursul nu este inregistrat.

Cursul este interactiv, cu prezentari dinamice din partea trainerului, cursantii pot intreba si pot lansa subiecte de discutie in timp real.

Ce este si cum se deruleaza examenul de absolvire

Examenul de la finalul cursului se deruleaza in sistem videoconferinta cu participarea obligatorie a cursantilor si in prezenta comisiei de examinarea din partea ANC.

Examenul de absolvire are doua probe:

  • Evaluarea cunostintelor teoretice: completarea unui test grila
  • Evaluarea competentelor practice: realiarea si sustinerea unui portofoliu/proiect individual sau in echipa

Dosarul de inscriere la curs contine

  • Copie cartea de identitate
  • Copie certificat nastere
  • Daca este cazul: copie certificat casatorie/divort (sau orice act doveditor pentru schimbarea numelui)
  • Copie diploma de licenta (conditie obligatorie de acces la curs: studii superioare finalizate)

Durata cursului

72 ore conform programei de pregatire (din care 24 ore in regim videoconferinta si 48 ore lucru individual).

Cursul se deruleaza in sedinte de cate 3 ore/zi, 2-3 webinarii/saptamana, iar programul va fi stabilit si comunicat in functie de repartizarea in grupa.

Beneficii curs online

Lectori profesionisti

Beneficiezi de acelasi profesionalism al furnizorului si al formatorilor, ca si la un curs derulat fata-in-fata, in sala.

Interactiune in timp real

Programul integreaza o gama larga de facilitati oferite de mijloacele moderne de instruire specifice mediului online.

Elimini barierele de spatiu

Participi la curs de acasa, de la birou sau de oriunde ai acces la un dispozitiv conectat la internet.

Elimini barierele geografice

Interactionezi si faci schimb de experienta cu participanti la curs din toata tara.

Ce spun absolventii

A fost un curs la care am avut permisiunea si bunavointa formatorului de a formula intrebari si de a primi raspunsuri legate de subiectele cursului si sarcinile de rezolvat.
Vasile A.
Temele abordate de formatori au fost noi si de maxim interes pentru mine, constituind reale provocari. Participarea la curs a fost o adevarata placere.
Cristian C.
Intrunirile online au fost placute si mi-au oferit o multitudine de resurse si informatii utile pentru care va sunt recunoscatoare. Voi aplica si in proiectele mele cele invatate.
Olivia S.

Vrei sa devii Manager proiect?

Pentru rezervarea unui loc la curs, completeaza formularul de inscriere afisat mai jos si dupa termenul limita de inscriere vei primi pe emaiul inregistrat toate informatiile necesare participarii la curs.